Geboorte , Babyshower Bedankjes
Facebook icon Bel nu » 020-412 26 66

Geboorte of babyshower bedankjes nodig?

Merci Beaucoup heeft diverse soorten bedankjes voor uw kraambezoek!

U bent in verwachting of er is net een kindje bij u geboren. In beide gevallen kunt u veel bezoek over de vloer krijgen. Of dat nu is voor een babyshower of net na de geboorte. Wij hebben diverse soorten bedankjes om aan uw kraambezoek uit te delen. Van hobbelpaard tot babybeeldje of waterbol met glitters. Natuurlijk zien ze er allemaal even schattig uit. Bent u benieuwd naar onze collectie? Neem eens kijkje in onze webshop of breng een bezoekje aan onze winkel in Amsterdam.

Geboorte en babyshower bedankjes, zowel on- als offline

In onze overzichtelijke webshop vindt u een ruim assortiment aan babyshower en geboortebedankjes. Zo kunt u gemakkelijk vanuit uw luie stoel uw bestelling plaatsen. Vindt u het echter prettig om eerst onze producten live te zien? Dan nodigen we u graag uit om naar onze winkel in Amsterdam te komen. We zitten aan de rand van het Rembrandpark. Goed vindbaar dus. Ook voor de kleine portemonnee hebben we hartstikke leuke presentjes. Kom daarom gauw langs!

Bestel snel en eenvoudig

Of het nu gaat om bedankjes voor een babyshower, de geboorte van een kind of een andere belangrijke gebeurtenis, Merci Beaucoup heeft er het gepaste presentje voor. Met een ruime keus uit diverse categorieën kunt u gemakkelijk een keus maken in onze overzichtelijke webshop. Heeft u echter nog vragen dan vernemen we die graag. U kunt bellen naar 020-4122666 / 06-19177054 of gebruik maken van ons contactformulier.